• A l’abril de 2017 la Lolita deixarà de fer xerrades, tallers i mediacions a les escoles. La feina contra el bullying culminarà amb la convocatòria del Col·lectiu FU: CATALUNYA CONTRA EL BULLYING. Esperem que tota aquesta feina serveixi per oferir eines i recursos a tothom.
  • Si cap escola o institució llegeix La Ràbia i volen convidar a la Lolita a parlar-ne, però, a partir del curs 2017-2018 us hi podeu posar en contacte.
Xerrades

Xerrades

Faig xerrades, tant per famílies, per ampas, per escoles com per mestres.

Els preus de les xerrades són els que marca la Institució de les Lletres Catalanes per igualar el sou dels escriptors i les escriptores:

  1. 250€ si he d’anar a menys de 100km de casa
  2. 350€ si he d’anar a més de 100km de casa
  3. Les xerrades duren cap una hora, hora i mitja.

Si són alumnes, el màxim és de 40 persones per grup. Si se supera aquest grup de persones seria convenient contractar més d’una xerrada perquè els alumnes ho puguin aprofitar.

Tallers

Tallers

Els tallers són una altra mena de trobada. No només informativa, sinó on també buscarem recursos que es puguin fer servir en cada cas concret.

Els preus són:

  1. 350€ a menys de 100km
  2. 450€ a més de 100km

Duren una hora i mitja o dues. Dono alguns recursos i obrim torns de preguntes i respostes que els puguin ser útils.

Als tallers, com a molt, hi poden participar unes 20 o 25 persones. Si n’hi ha més, n’hauríeu de contractar dos perquè tothom ho pugui aprofitar.

Mediacions

Mediacions

En alguns casos m’han demanat si faig mediacions. Sí que en faig.

Per cada cas específic, buscaríem un horari i un preu.

Si es volen més d’un taller o una xerrada, és convenient fer-ho el mateix dia perquè de vegades he d’anar lluny de casa.

Qualsevol dubte o si voleu més d’una xerrada o mirar d’arreglar preus, em trobeu a lolitabosch@gmail.com